Termeni si conditii

Termeni si Conditii de folosire a Site-ului

1. Confirmarea si Acceptarea Consumatorului asupra Termenilor

Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din Romania furnizeaza site-ul www.asociatiatextilistilor.ro si diverse servicii inrudite ("site-ul" sau "website-ul") catre dumneavoastra ("consumatorul" sau "utilizatorul"), supus acordului totalitatii termenilor, conditiilor si notificarilor continute sau referite aici ("Termeni si Conditii").

Folosirea acestui site, reprezinta acceptul dumneavoastra de a fi de acord cu Termenii si Conditiile website-ului. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa pararsiti site-ul acum.

Termenii si Conditiile au efect incepand cu 01.03.2016. Ne rezervam expres dreptul de a schimba Termenii si Conditiile periodic fara a notifica utilizatorii. Utilizatorul confirma si este de acord ca este responsabilitatea lui sa analizeze Termenii si Conditiile periodic pentru a se familiariza cu modificarile. Continuarea folosirii site-ului dupa astfel de modificare constituie intelegerea de a fi de acord cu Termenii si Conditiile modificate. Referintele catre "Membrii" nostri include proprietarii site-ului, subsidiari, companii afiliate, ofiteri, directori, furnizori, distribuitori, parteneri, sponsori si agenti de publicitate si (fara limitare) toate partile implicate in crearea, producerea si/sau furnizarea acestui site si a continutului acestuia.

2. Descrierea Serviciilor

Facem diferite servicii disponibile pe acest website incluzand, dar nu limitat la, informatii depre produse din industria textila si alte servicii asemanatoare. Sunteti responsabil pentru conferirea, pe riscul dumneavoastra, a echipamentuluiu necesar pentru folosirea acestor servicii, incluzand un computer, modem si acces la Internet (incluzant plata tuturor taxelor asociate cu acest acces).

Ne rezervam dreptul fundamental de a modifica sau intrerupe website-ul, incluzand oricare din particularitatile site-ului, oricand, cu sau fara a notifica utilizatorul. Nu vom fi raspunzatori in fata utilizatorului sau a unei terte parti daca vom exercita acest drept. Orice particularitati noi care completeaza sau imbunatatesc serviciile website-ului vor fi de asemenea supuse acestor Termeni si Conditii.

3. Date pentru Subscriptie si Confidentialitate

Pentru a avea acces la unele servicii ale website-ului, vi se va cere sa va inregistrati prin completarea unui formular online, acesta cerand anumite informatii si date ("Date de Inregistrare"). Prin inregistrare va dati acordul ca toate informatiile furnizate ca Date de Inregistrare sunt adevarate si corecte si ca veti mentine si innoi aceste informatii la cerere pentru a le pastra actualizate, complete si exacte.

De asemenea ne acordati dreptul de a dezvalui anumite Date de Inregistrare despre dumneavoastra catre parti terte. Informatiile pe care le obtinem prin accesarea site-ului de catre utilizatori, inclusiv Datele de Inregistrare sunt supuse Politicii de Confidentialitate www.asociatiatextilistilor.ro, anume cea incrorporata prin referinta in Termeni si Conditii.

4. Conduita pe Site

Folosirea acestui site este subiect tuturor legilor si reglementarilor aplicabile si sunteti exclusiv raspunzator pentru continutul datelor si comunicarilor trimise prin intermediul site-ului. Prin trimiterea de informatii sau folosirea serviciilor de comunicare sau a altor servicii interactive care poti fi disponibile prin acest site, sunteti de acord ca nu veti incarca, imparti, trimite, distribui sau facilita distributia nici unui tip de continut - incluzand text, comunicari, software, imagini, sunete, date sau alte informatii - care:

a. sunt ilegale, amenintatoare, abuzive, hartuitoare, calomniatoare, denigratoare, inselatoare, fraudulente, care invadeaza intimitatea altuia, care prejudiciaza, contine descriere explicita a actelor sexuale (inluzand dar fara a se limita la limbaj sexual de natura violenta sau amenintatoare orientat catre alta persoana sau grup de persoane), sau care incalca regulile sau politicile noastre in orice alt mod;

b. victimizeaza, hartuieste, degradeaza sau intimideaza o persoana sau un grup de persoane pe baza religiei, genului, orientarii sexuale, rasei, etniei, varstei sau dizabilitatilor;

c. incalca vreun brevet, marca inregistrata, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau alt drept proprietar al vreunei parti;

d. constituie publicitate neautorizata sau nesolicitata, email junk sau in masa (cunoscut ca "spam"), orice forma de solicitare neautorizata sau orice forma de loterie sau pariere

e. contine virusi pentru software sau alt tip de cod masina, fisiere sau programe care sunt concepute sau intentionate pentru a intrerupe, vatama sau limita functionalitatea oricarui echipament software, hardware sau de telecomunicatii sau de a vatama sau a obtine acces neautorizat la orice tip de date sau alte informatii ale oricaror eventuale terte parti;

f. imita orice persoana sau entitate, incluzand oricare din angajatii sau reprezentantii nostri.

Nu aprobam nici nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul oricarui material incarcat sau trimis de utilizatori reprezentand terte parti ale website-ului. In general, nu ingradim, monitorizam sau editam continutul comunicarilor, conversatiilor, mesajelor, stirilor, librariilor software sau al altor servicii disponibile pe site. Totusi, noi si agentii nostri avem dreptul, exclusiv la discretia noastra, de a inlatura orice continut care, in opinia noastra, nu este conform cu Termeni si Conditiile acestea sau orice alte reguli de conduita a utilizatorului pentru site-ul nostru, sau care este, in orice fel, daunatoare, suparatoare, sau imprecisa. Nu suntm responsabili pentru ezitarea sau intarzierea de a elimina asemenea continut. Astfel consimtiti la astfel de eliminari si renuntati la orice reclamatie impotriva noastra ce ia nastere din acest tip de eliminare a continutului. A se vedea sectiunea "Folosirea Materialelor Dumneavoastra" de mai jos pentru o descriere a procedurilor ce trebuiesc urmate in eventualitatea in care o parte crede depsre continutul publicat pe site ca acesta incalca vreun brevet, marca inregistrata, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau alt drept proprietar al vreunei parti.

In plus, nu aveti voie sa folositi contul dumneavoastra pentru a incalca securitatea altui cont sau pentru a incerca sa castigati acces neautorizat la alta retea sau server. Nu toate zonele site-ului sunt disponibile catre dumneavoastra sau alti utilizatori autorizati ai site-ului. Este interzis sa deranjati folosirea si placerea utilizarii site-ului sau a serviciilor similare a altei persoane. Utilizatorii care incalca securitatea retelei sau a sistemelor pot intampina raspundere penala sau civila.

Sunteti de acord ca in orice moment, acest lucru fiind la discretia noastra, am putea sa va inchidem contul de membru, contul, sau alte afilieri cu site-ul nostru fara o notificare premergatoare a dumneavoastra pentru incalcarea oricareia din faptele mentionate mai sus. In legatura cu acest lucru luati la cunostinta ca vom coopera pe deplin cu investigatiile de incalcare a securitatii sistemelor sau a retelei la alte site-uri, inclusiv cooperarea cu autoritatile in investigarea infractiunilor suspectate.

5. Site-uri Terte si Informatii

Acest site ar putea sa va faca legatura cu alte site-uri de pe Internet sau sa includa referirii la informatii, documente, software, materiale si/sau servicii furnizate de catre alte parti. Aceste site-uri pot contine informatii sau materiale pe care unii oameni le pot considera nepotrivite sau ofensatoare.Aceste alte site-uri si parti nu sunt sub controlul nostru si intelegeti ca nu suntem responsabili pentru acuratete, conformitatea de drepturi de autor, legalitate, decenta sau orice alt aspect al continutului acestor site-uri si nici nu suntem responsabili pentru erorile sau omisiunile din orice referinte la alte parti sau a produselor si serviciile lor. Includerea unei astfel de legaturi sau de referinta este furnizata doar ca o comoditate si nu implica aprobarea de, sau asocierea cu, site-ul sau partii de noi, sau nici o garantie de nici un fel, fie explicite sau implicite.

6. Informatii Proprietate Intelectuala

Copyright (c) 01.03.2016 Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din - Toate drepturile rezervate.

In sensul acestor Termeni de Utilizare, "continutul" este definit ca orice informatii, date, comunicatii, software, fotografii, video, grafica, muzica, sunete, precum si alte materiale si servicii care pot fi vizualizate de catre utilizatori pe site-ul nostru. Aceasta include panouri de mesaje, chat si alte tipuri de continut original.

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, recunoasteti si sunteti de acord ca tot continutul prezentat pe acest site este protejat de drepturile de autor, marcile comerciale, marcile de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate si legi si este proprietatea exclusiva a Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din si / sau filialele sale. Va este permis sa folositi continutul numai cu autorizarea noastra expresa sau a furnizorului continutului specific.Cu exceptia unei singure copii, facute pentru uz personal, nu aveti dreptul de a copia, reproduce, modifica, republicarea, incarcarea, posta, transmite, distribui orice documente sau informatii de pe acest site, in orice forma sau prin orice mijloace, fara permisiunea prealabila in scris de la noi sau furnizorul de continut specific si sunteti singurul responsabil pentru obtinerea permisiunii inainte de reutilizare a oricarui material cu drepturi de autor, care sunt disponibile pe acest site. Orice utilizare neautorizata a materialelor care apar pe acest site nu poate incalca drepturile de autor, marci comerciale si alte legi aplicabile si ar putea conduce la sanctiuni penale sau civile.

Nici noi sau membrii nostri garanteaza ca utilizarea de catre dumneavoastra a materialelor afisate pe, sau obtinute prin, acest site nu va incalca drepturile unor terte parti. Vezi "Ghid de utilizare Materiale" de mai jos pentru o descriere a procedurilor care trebuie urmate in cazul in care orice parte considera ca continutul postat pe acest site incalca orice brevet, marca comerciala, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate, sau alte drepturi de proprietate a oricarei parti.

Urmatoarele sunt marci protejate ale Asociatiei Nationale a Industriei Textilelor din Romania , logo-ul site-ului, designul, textul, codul sursa. Toate elementele grafice personalizate, icoane, logo-uri si nume de servicii sunt marci comerciale inregistrate sau marci comerciale, marci de servicii ale Asociatiei Nationale a Industriei Textilelor din Romania sau filialele sale. Toate celelalte marci comerciale sau marci de servicii sunt proprietatea detinatorilor lor. Nimic in acesti Termeni de utilizare nu va acorda nici un drept de a utiliza orice marca comerciala, marca de serviciu, logo-ul si / sau numele ale Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din Romania sau filialele sale.

7. Utilizarea Neautorizata a Materialelor

Sub rezerva "Politica noastra de Confidentialitate", orice comunicare sau material pe care le transmiteti pe acest site sau la noi, fie prin posta electronica, prin posta sau prin alte mijloace, pentru orice motiv, vor fi tratate ca neconfidentiale si nebrevetate. Desi va pastrati toate drepturile in astfel de comunicari sau materialele ne garantati nou si agentilor nostri si afiliatilor un drept non-exclusiv, varsat, perpetuu si in intreaga lume de a copia, distribui, afisa, efectua, publica, traduce, adapta, modifica si de a folosi in alt mod astfel de materiale pentru orice scop, indiferent de forma sau mediu (acum cunoscut sau nu este cunoscut in prezent), in care este folosit.

Va rugam sa nu trimiteti informatii confidentiale sau de proprietate pentru noi daca nu ne-am convenit de comun acord, in scris altfel. Suntem, de asemenea, in imposibilitatea de a accepta ideile nesolicitate sau propuneri, astfel incat va rugam sa nu le prezentati pentru noi in orice imprejurare.

Noi respectam proprietatea intelectuala a altora si va rugam sa faceti acelasi lucru.

8. Despagubiri

Urmare a unei cererii a noastre sunteti de acord sa ne aparati, despagubiti si sa nu ne faceti raspunzatori pe noi si afiliatii nostri de toate raspunderile, creante si cheltuielile, inclusiv onorarii de avocat, care apar din utilizarea sau abuzul de acest site, sau din reprezentarea in spatial public in numele asociatiei din calitatea dumneavoastra de membru afiliat, fara a avea o delegatie speciala semnata de Presedintele Asociatiei. Ne rezervam dreptul, pe cheltuiala noastra, sa ne asumam apararea exclusiva si controlul oricarei probleme supuse in alt mod de despagubire de catre dumneavoastra, caz in care veti coopera cu noi in afirmarea oricaror aparari disponibile.

9. Securitate si parola

Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si contului si pentru oricare sau toate declaratiile facute si actele sau omisiunile care apar prin utilizarea de parola si cont. De aceea, trebuie sa luati masuri pentru a va asigura ca altii nu au acces la parola dumneavoastra si cont. Personalul nostru nu va va cere parola. Nu puteti transfera sau sa impartiti contul dumneavostra cu nimeni si ne rezervam dreptul de a rezilia imediat contul dumneavoastra daca transferati sau impartiti accesul la contul dumneavoastra.

10. E-mail, Mesaje, Blogging si Servicii Chat

Am putea face e-mail, mesagerie, blogging, sau servicii de chat (colectiv, "Comunicatii") disponibil pentru utilizatorii site-ului nostru, fie direct, fie prin intermediul unui furnizor tert. Va punem la dispozitie acorduri separate suplimentare ce caracterizeaza relatia dintre dumneavoastra si noi ca, cu exceptia cazului in care in mod expres mentionat sau contradictorii, include aceste Conditii.

Noi nu vom inspecta sau dezvalui continutul comunicatiilor private, cu exceptia cazului de acord al expeditorului sau a destinatarului, sau in situatii strict definite, sau cerute de lege sau de instanta de judecata sau de ordine guvernamentale. Mai multe informatii sunt disponibile in Politica noastra de confidentialitate.

Am putea folosi dispozitive automate de monitorizare sau tehnici pentru a proteja utilizatorii nostri din comunicare in masa nesolicitate (de asemenea, cunoscut sub numele de "spam") si / sau alte tipuri de comunicatii electronice, pe care le consideram incompatibile cu scopurile noastre de afaceri. Cu toate acestea, astfel de dispozitive sau tehnici nu sunt perfecte, iar noi nu vom fi responsabil pentru orice fel de comunicare legitima care este blocata, sau pentru orice fel de comunicare nesolicitata care nu este blocata.

Casutele postale poate avea o capacitate limitata de stocare. Daca depasiti spatiul maxim de depozitare permisa, am putea folosi dispozitive automate care sterg sau blocheaza mesajele de e-mail care depasesc limita. Noi nu vom fi responsabil pentru astfel de mesaje sterse sau blocate.

11. Utilizare Internationala

Desi acest site poate fi accesibil in toata lumea, nu facem nici o reprezentare ca materialele de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru a fi utilizate in locatii din afara Romaniei, precum si ca accesarea lor din teritorii unde continutul lor este ilegal este interzisa. Cei care aleg sa acceseze acest site din alte locatii o fac din proprie initiativa si sunt responsabili pentru respectarea legilor locale. Orice oferta pentru orice produs, serviciu si / sau informatii solicitate in legatura cu acest site este nula acolo unde este interzisa.12 Incetarea Utilizarii

Sunteti de acord ca putem, la discretia noastra, anula calitatea de membru sau suspenda accesul dvs. la tot sau o parte a site-ului, cu sau fara notificare si pentru orice motiv, inclusiv, fara limitare, o incalcare a acestor Termeni de Utilizare. Orice activitate frauduloasa, suspecta, abuziva sau ilegala poate fi un motiv de reziliere a relatiilor noastra si poate face referire la autoritatile competente de aplicare a legii.

La incetarea sau suspendarea, indiferent de motive, prin urmare, dreptul dumneavoastra de a utiliza serviciile disponibile pe acest site imediat inceteaza si recunoasteti si sunteti de acord ca putem dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile si fisierele din contul dumneavoastra si / sau sa blocam orice acces ulterior la astfel de fisiere sau acest site. Noi nu vom fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice pretentii sau daune care decurg din orice reziliere sau suspendare sau orice alte actiuni intreprinse de noi in legatura cu o astfel de reziliere sau suspendare.

13. Legea de Guvernare

Acest site (excluzand orice site-uri de legatura) este controlat de noi din birourile noastre din cadrul Romaniei . Acesta poate fi accesat din Roamania, precum si din alte tari din intreaga lume. Fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din Romania, prin accesarea acestui site suntem impereuna de acord ca statutul si legile de stat din Romania, fara cea care priveste conflictele de principii legale ale acestora si Conventia Organizatiei Natiunilor Unite privind Vanzarile internationale de bunuri, se vor aplica la toate aspectele legate de utilizarea acestui site si achizitionarea de produse si servicii disponibile prin intermediul acestui site. Fiecare dintre noi este de acord si se supune jurisdictiei din Romania cu privire la astfel de probleme.

14. Notificari

Toate notificarile unei parti trebuie sa fie in scris si se realizeaza fie prin e-mail sau posta conventionala. Notificarile catre noi trebuie sa fie trimise in atentia departamentului dezvoltare la contact@asociatiatextilistilor.ro, daca se face prin e-mail, sau la asociatie www.asociatiatextilistilor.ro daca se face prin posta conventionala. Notificarile catre dumneavoastra pot fi trimise la adresa furnizata de dumneavoastra, ca parte a datelor privind inregistarea . in plus, se pot trimite notificari sau mesaje prin intermediul site-ului pentru a va informa de modificari la site sau alte chestiuni de importanta si acestea vor constitui o notificare la adresa dumnevoastra, la momentul trimiterii.

15. Acordul in totalitate

Acesti termeni si conditii constituie totalitatea acordului si intelegerea intre noi cu privire la subiectul materialului acestei intelegeri si inlocuieste orice alte acorduri si intelegeri precedente ale partilor cu privire la subiectul materialului. Acesti Termeni de Utilizare nu pot fi alterati, suplimentati sau imbunatatiti prin folosirea altor documente. Orice incercare de a altera, suplimenta sau imbunatati acest document este considerata fara valoare si anulata, in afara altui acord scris de dumneavoastra si semnat de noi.

16. Altele

In orice eventualitate de impunere a acestor Termeni de Utilizare, partea castigatoare este indreptatita la plata costurilor si onorariilor pentru avocati. In eventualitatea unei actiuni aduse de dumneavoastra impotriva noastra sau a membrilor nostri trebuie instituita la un an dupa ce cauza actiunii a aparut sau va fi considerata renuntata si exclusa.

Nu va puteti asuma drepturile si obligatiile din acesti Termeni de Utilizare catre alta parte si orice astfel de incercare va fi fara valoare si anulata.

Sunteti de acord sa nu vindeti, revindeti, reproduceti, duplica sau copia pentru orice scop nici o portiune din acest site, cu exceptia atribuirii.

17. Informatii de Contact

In afara de notificare in mod explicit pe acest site, serviciile disponibile prin intermediul acestui site sunt ofertite de Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din Romania cu locatia http://www.asociatiatextilistilor.ro. Daca observati ca un utilizator incalca acesti Termeni, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.